Teatri Per Te Rritur – Programi

February 2015
13 February 2015

Kontraversal

Expired

Titulli: “Kontraversal” (dance-theatre) Autor: Gjergj Prevazi Regjisor: Gjergj Prevazi Koreograf: Gjergj Prevazi Musika: Eva Reiter - Alle Verbindungen Gelten Nur ...

View Details
April 2015
04 April 2015

Arturo Ui

Expired

Titulli: “Arturo Ui’’ Autor: Bertolt Brecht Përktheu: Robert Shvarc Regjisor: Kiço Londo Skenograf: Kristo Çala Kostumograf: Sofi Kara Koreograf: Aledia Kondaj As/Regjisor: Klodoaldo ...

View Details
June 2015
18 June 2015

Kenget e Jeronim De Rades

Expired

Titulli: “Këngët e Jeronim De Radës” Autori: Jeronim De Rada Regjisor: Endri Çela, Laura Nezha Interpretojnë: (aktorë) Roland Saro, ...

08:00 - 12:00
View Details
October 2015
10 October 2015

Hamlet

Expired

Titulli: “Hamlet” Autor: William Shakespeare Përktheu: Fan S. Noli Regjisor: Enke Fezollari Skenograf: Kristina Kostea Kostumograf: Kristina Kostea Ndriçimi: Eliza Aleksandropulu As/Regjisor: Klajdi ...

View Details
November 2015
14 November 2015

Gjashtë personazhe në kërkim të autorit

Expired

Titulli: “Gjashtë personazhe në kërkim të autorit” Autor: Luixhi Pirandelo Përktheu: Frosina Gjyrdeti Regjisor: Kiço Londo Skenograf: Beqo Nanaj Kostumograf: Sofi ...

View Details
January 2016
06 January 2016

Gënjeshtër pas gënjeshtre

Expired

Titulli: “Gënjeshtër pas gënjeshtre” Autor: Anthony Neilson Përktheu: Laert Vasili Regjisor: Qëndrim Rijani Skenograf: Beqo Nanaj Kostumograf: Sofi Kara As/Regjisor: Fatjon Mici Aktorë: ...

View Details
April 2016
13 April 2016

Made in Albania

Expired

Titulli: “Made in Albania” Autor: Stefan Çapaliku Regjisor: Altin Basha Skenograf: Iliriana Loxha Basha Kostumograf: Iliriana Loxha Basha Koreograf: Gjergj Prevazi Muzika: ...

View Details
October 2016
08 October 2016

KTHIMI NE SHTEPI

Expired

KTHIMI NE SHTEPI Autor: Harold Pinter Regjisor: Carlo Sciaccaluga As/regjisor: Adriana Tolka Skenografia: Carlo Sciaccaluga Kostumografe: Sofi Kara Interpretojnë: Myzafer Zifla, Alert ...

View Details
December 2016
03 December 2016

Një Gur Gabim

Expired

Një Gur Gabim   Kompania e Teatrit  “Praksi Efta” Teatri Kombëtar Eksperimental Kujtim Spahivogli Përkthimi në shqip: Luiza Xhuvani Regjia: Thodhoros ...

View Details
January 2017
14 January 2017

E VERTETA E MARIAS

Expired

E VERTETA E MARIAS Autor: Lisandri Kola Regjisor: Besfort Idrizi Skenograf: Beqo Nanaj Kostumografe: Sofi Kara Muzika: Eduard Hallulli As/regjisor: Jona Xhelilaj  Interpretojnë: ...

View Details
February 2017
11 February 2017

ÇFARE PA KRYESHERBETORJA

Expired

ÇFARE PA KRYESHERBETORJA Autor: Joe Orton Përktheu: Artur Lena Regjisor: Kiço Londo, Ina Morinaj, Ledian Gjeçi Skenografia: Beqo Nanaj Kostumografe: Sofi ...

View Details
March 2017
11 March 2017

ZOTI I MASAKRES

Expired

ZOTI I MASAKRES Autor: Yasmina Reza Përktheu: Nasi Lera Regjisor: Kiço Londo Skenograf: Beqo Nanaj Kostumografe: Sofi Kara As/regjisor: Sara Smaja Interpretojnë: Erand ...

View Details
April 2017
15 April 2017

TRAMVAJI DESHIRË

Expired

TRAMVAJI DESHIRË Autor: Tennessee Williams Përktheu: Adriana Tolka Regjisor: Kiço Londo, Endri Çela, Dajana Nenaj Skenografia: Beqo Nanaj Kostumografe: Sofi Kara Interpretojnë: ...

View Details
December 2017
15 December 2017

Rojat e Taxhit

Expired

Autor: Rajiv Joseph Regjia: Altin Basha Aktoret: Gazmend Gjoka, Lulezim Zeqaj Kostumografe: Ilirjana Basha Humaxhuni dhe Baburi jane shoke te ...

All Day
View Details
February 2018
03 February 2018

MEDEA

Expired

MEDEA Autor: Euripidi Perktheu: Viktor Zhusti Regjisor: Dimitris Mylonas Skenograf: Beqo Nanaj Kostumograf: Sofi Kara Kompozitor: Pavlos Katsivelis Koreograf: Gjergj Prevazi Dirigjent: Dritan Lumshi As.Regjisor: ...

View Details
24 February 2018

GISHTI

Expired

GISHTI Autor: Doruntina Basha Regjia: Bojana Lazic Dramaturge: Olga Dimitrijevic Kostumograf: Sofi Kara Koreograf: Damjan Kecojevic As.regjisor: Benada Mulla, Kleard Gërmenji Interpretojne: Rozi ...

View Details
March 2018
07 March 2018

DARKA LAMTUMIRES

Expired

DARKA LAMTUMIRES                 PREMIERE 07/03/2018 TIRANE Para se te shkojne ne darken e radhes ku ne te vertete ...

View Details
April 2018
05 April 2018

Shërbëtoret

Expired

Autor: Jean Genet Regjia: Kiço Londo Skenografe: Oligerta Mehmetaj Kostumografe: Marina Prodani As/regjisor: Marsel Greva Me aktoret: Laura Nezha, Dasara Xhangolli, ...

All Day
View Details
28 April 2018

PRESIDENTET

Expired

PRESIDENTET   Autor: Werner Schwab Perktheu: Jonila Godole Regjisor: Sabine Mitterecker Skenograf: Sabine Mitterecker Kostumograf: Sofi Kara As.Regjisor: Endri Çela Interpretojne: Adriana Tolka, Ermira ...

View Details
August 2018
31 August 2018

Shume zhurme per asgje

Expired

“Shume zhurme per asgje” Autor: William Shakespeare Regjisor : Carlo Sciaccaluga Perktheu: Alqi Kristo Kostumograf: Sofi Kara Skenograf: Carlo Sciaccaluga As.regjisor: Ledian ...

View Details
October 2018
13 October 2018

OSKAR DHE ZONJA ROZE

Expired

OSKAR DHE ZONJA ROZE Autor : Eric Emmanuel Schmitt Perktheu : Kopi Kyçyku Regjisor : Kiço Londo Skenograf : Nasion Topi Kostumografe : Klaudia Ndreshaj Asistent / ...

View Details
17 October 2018

JASHTË DERËS

Expired

JASHTË DERËS Autor: Wolfgang Borchert Regjia: Mantas Janciauskas Përktheu: Afrim Koçi Skenograf: Beqo Nanaj Kostumografe: Sofi Kara As/Regjisor: Dajana Nenaj Interpretojnë: Endri Çela, Mehmet ...

View Details
December 2018
08 December 2018

Kreolët e Ballkanit

Expired

Kreolët e Ballkanit  Autor dhe regjisor: Enver Petrovci Skenograf: Beqo Nanaj Kostumografe: Sofi Kara As/regjisor: Enkeleda Fishekaj Me aktorët: Agron Shala, ...

View Details
January 2019
12 January 2019

Dome

Expired

Dome Regja: Stefan Capaliku Interpreton: Enver Hyseni “Dome” është një monodramë e shkruar enkas për aktorin e Teatrit “Migjeni” ...

All Day
View Details
26 January 2019

MBRETERESHA E BUKURISE NGA LEENANE

Expired

MBRETERESHA E BUKURISE NGA LEENANE Autor : Martin McDonagh Përktheu: Adriana Tolka Regjia: Kiço Londo Skenograf: Beqo Nanaj Kostumografe : Sofi ...

View Details
March 2019
09 March 2019

Antigona

Expired

Antigona Përktheu: Ekrem Basha Regjisore: Andrea Brusque Skenograf : Beqo Nanaj Kostumografe: Sofi Kara Me aktorët: Laura Nezha, Ervin Bejleri, Romir ...

View Details
April 2019
14 April 2019

Salome

Expired

Salome Regjia: Carlo Sciaccaluga Perktheu: Kudret Mita Skenograf: Beqo Nanaj Kostumograf: Sofi Kara Kompozitor: Andrea Nikolini Koreograf:  Donald Martini Interpretojne:  Ermira Hysaj, Alert ...

View Details
July 2019
10 July 2019

Zogu i Zi

Expired

Zogu i Zi Autor: David Harrower Regjisor: Kiço Londo Përktheu: Danila Nika Skenograf: Beqo Nanaj Kostumografe: Sofi Kara Koreograf: Graciano Tagani As/regjisor: Marsel ...

View Details
13 July 2019

JUL ÇEZARI

Expired

JUL ÇEZARI Autor: William Shakespeare Regjisor: Ivica Buljan Kostumografe: Sofi Kara Skenograf: Beqo Nanaj Kompozitor: Gerti Druga Regji ndriçimi: Sonda Trinajst As/regjisor: Mateo ...

View Details
December 2019
14 December 2019

Epsh dhe lakmi

Expired

Epsh dhe lakmi Autor:  Eugene O’Neill Përktheu: Artur Lena Regjisor: Endri Çela Skenograf: Beqo Nanaj Kostumografe: Sofi Kara Koreografe: Rexhina Ibro As/ regjisor: ...

View Details
January 2020
25 January 2020

HEDDA GABLER

Expired

HEDDA GABLER Autori : Henrik Ibsen Përktheu : Afrim Koçi Ë Regjia : Botond Nagy As/Regjisor : Stela Doka Skenografia : ...

View Details
February 2020
29 February 2020

Miss Julie

Expired

Miss Julie Autor: A. Strindberg Regjisor: Kiço Londo Skenograf: Beqo Nanaj Kostumografe: Sofi Kara As/regj: Olgert Mataj, Ana Kuqo Aktorë: Laura Nezha, ...

View Details
No event found!