Teatri Per Adoleshente – Programi

October 2014
18 October 2014

Shiko kush erdhi!

Expired

Titulli: “Shiko kush erdhi!” Autor: Ray Cooney Përktheu: Marelba Fushekati Regjisor: Endri Çela Kostumograf: Ines Karanxha As/Regjisor: Klajdi Zeqaj Aktorë: Florian Agalliu, ...

View Details
June 2015
10 June 2015

Pse e vodhem makinen

Expired

Titulli: “Pse e vodhëm makinën” Autori: Wolfgang Herrndorf Versioni skenik: Robert Koall Përktheu: Pandeli Pani Regjisor: Stefan Neugebauer Skenograf: Beqo Nanaj Kostumograf: ...

View Details
February 2016
03 February 2016

Të çmendurit Adams

Expired

Titulli: “Të çmendurit Adams” Autor: Charles Addams Përkthyes: Endri Çela Regjisor: Endri Çela Drejtues muzike: Erjon Medha Koreograf: Aledia Kondaj Kostumograf: Sofi ...

View Details
October 2016
05 October 2016

1 dhe 1 bëjnë 3

Expired

Titulli: “1 dhe 1 bëjnë 3” Autor : Ray Cooney Perktheu: Besi Londo Regjia : Timo Flloko As/regjisor: Ina Morinaj Kostumografe: ...

View Details
February 2017
28 February 2017

Shkolla e grave

Expired

Titulli: “Shkolla e grave” Teksti: Molier Përkthimi: Prokop M. Gjergo Regjia: Endri Çela Kostumografia: Sofi Kara Skenografia: Beqo Nanaj Interpretojnë: Donald Shehu, ...

View Details
December 2017
19 December 2017

TAKIMI PARE

Expired

TAKIMI PARE   Autori : Austin Winsberg Regjisor : Ina Morinaj Perktheu: Ina Morinaj Muzika : Alan Zachary dhe Michael Weiner Kostumograf ...

View Details
No event found!