Arkiva – Shfaqjet e TKEKS

Viti 2015 – 2016

January 2015
12 January 2015

Zemërimi i detit

Expired

Titulli: “Zemërimi i detit” Autor: Milena Selimi Regjisor: Endri Çela Skenograf: Beqo Nanaj Kostumograf: Sofi Kara Koreograf: Aledia Kondaj Aktorë: Roland Saro, ...

View Details
February 2015
05 February 2015

Krishtlindje me Pufet

Expired

Titulli: “Krishtlindje me Pufët” Autor: Pierre Cylliford (Peyo) Dramatizimi: Anderson Gurra Regjisor: Anderson Gurra Skenograf: Beqo Nanaj Kostumograf: Sofi Kara Koreograf: Almeda ...

View Details
13 February 2015

Kontraversal

Expired

Titulli: “Kontraversal” (dance-theatre) Autor: Gjergj Prevazi Regjisor: Gjergj Prevazi Koreograf: Gjergj Prevazi Musika: Eva Reiter - Alle Verbindungen Gelten Nur ...

View Details
March 2015
07 March 2015

Një dhëndër për miushen

Expired

Titulli: “Një dhëndër për miushen” Autor: Andrew Lang Dramatizimi: Ina Morinaj Regjisor: Ina Morinaj Skenograf: Baftjar Kadriu Kostumograf: Realda Malo Koreograf: Aledia ...

View Details
April 2015
04 April 2015

Arturo Ui

Expired

Titulli: “Arturo Ui’’ Autor: Bertolt Brecht Përktheu: Robert Shvarc Regjisor: Kiço Londo Skenograf: Kristo Çala Kostumograf: Sofi Kara Koreograf: Aledia Kondaj As/Regjisor: Klodoaldo ...

View Details
09 April 2015

Makina e kohës

Expired

Titulli: “Makina e kohës” Autor: Nelson Mulla Regjisor: Nelson Mulla Video animator: Renato Aliçkolli Skenograf: Beqo Nanaj Kostumograf: Stela Laknori Aktorë: Ilirda ...

View Details
June 2015
10 June 2015

Pse e vodhem makinen

Expired

Titulli: “Pse e vodhëm makinën” Autori: Wolfgang Herrndorf Versioni skenik: Robert Koall Përktheu: Pandeli Pani Regjisor: Stefan Neugebauer Skenograf: Beqo Nanaj Kostumograf: ...

View Details
18 June 2015

Kenget e Jeronim De Rades

Expired

Titulli: “Këngët e Jeronim De Radës” Autori: Jeronim De Rada Regjisor: Endri Çela, Laura Nezha Interpretojnë: (aktorë) Roland Saro, ...

08:00 - 12:00
View Details
September 2015
27 September 2015

Poli dhe Tropiku

Expired

Titulli: “Poli dhe Tropiku” Autor: Alberto Moravia Dramatizimi: Dasara Xhangolli Regjisor: Dasara Xhangolli Skenograf: Beqo Nanaj Kostumograf: Sofi Kara Aktorë: Elidon Alika, ...

View Details
October 2015
10 October 2015

Hamlet

Expired

Titulli: “Hamlet” Autor: William Shakespeare Përktheu: Fan S. Noli Regjisor: Enke Fezollari Skenograf: Kristina Kostea Kostumograf: Kristina Kostea Ndriçimi: Eliza Aleksandropulu As/Regjisor: Klajdi ...

View Details
November 2015
14 November 2015

Gjashtë personazhe në kërkim të autorit

Expired

Titulli: “Gjashtë personazhe në kërkim të autorit” Autor: Luixhi Pirandelo Përktheu: Frosina Gjyrdeti Regjisor: Kiço Londo Skenograf: Beqo Nanaj Kostumograf: Sofi ...

View Details
January 2016
06 January 2016

Gënjeshtër pas gënjeshtre

Expired

Titulli: “Gënjeshtër pas gënjeshtre” Autor: Anthony Neilson Përktheu: Laert Vasili Regjisor: Qëndrim Rijani Skenograf: Beqo Nanaj Kostumograf: Sofi Kara As/Regjisor: Fatjon Mici Aktorë: ...

View Details
February 2016
03 February 2016

Të çmendurit Adams

Expired

Titulli: “Të çmendurit Adams” Autor: Charles Addams Përkthyes: Endri Çela Regjisor: Endri Çela Drejtues muzike: Erjon Medha Koreograf: Aledia Kondaj Kostumograf: Sofi ...

View Details
06 February 2016

Parku MamBi

Expired

Titulli: “Parku MamBi” Autor: Nelson Mulla Regjisor: Nelson Mulla Animacion & Hologram: Renato Aliçkolli Skenograf: Beqo Nanaj Kostumograf: Sofi Kara Koreograf: Almenda ...

View Details
24 February 2016

Aventura e Olafit

Expired

Aventura e Olafit Teksti &  regjia: Franceska Hysi Kostumet: Sofi Kara Skenografia: Beqo Nanaj Me aktorët: Amri Hasanlliu, Erlin Visha, Dajana ...

08:00 - 18:00
View Details
March 2016
13 March 2016

Piter Pan

Expired

Titulli: “Piter Pan” Autor: J. M. Barrie Dramatizimi: Marsel Rupi Regjisor: Marsel Rupi Skenograf: Beqo Nanaj Kostumograf: Sofi Kara Aktorë: Erlin Visha, ...

View Details
April 2016
13 April 2016

Made in Albania

Expired

Titulli: “Made in Albania” Autor: Stefan Çapaliku Regjisor: Altin Basha Skenograf: Iliriana Loxha Basha Kostumograf: Iliriana Loxha Basha Koreograf: Gjergj Prevazi Muzika: ...

View Details
24 April 2016

Minions në udhëtim

Expired

Titulli: “Minions në udhëtim” Autor: Ina Morinaj Regjisor: Ina Morinaj Skenograf: Beqo Nanaj Kostumograf: Sofi Kara Koreograf: Almenda Hoxha Aktorë: Elidon Alika, ...

View Details
September 2016
17 September 2016

Gjigandi i Madh i Mirë

Expired

Gjigandi i Madh i Mirë Bazuar mbi librin me të njëjtin titull të autorit Roald Dahl Regjia: Donald ...

View Details
18 September 2016

MERI POPINS – DËSHIRA PERFEKTE

Expired

MERI POPINS – DËSHIRA PERFEKTE (Një muzikal magjik) Teksti: Endri Çela Bazuar mbi karakterin e autores P.L.Travers Regjia: Endri Çela Skenografia: ...

View Details
October 2016
05 October 2016

1 dhe 1 bëjnë 3

Expired

Titulli: “1 dhe 1 bëjnë 3” Autor : Ray Cooney Perktheu: Besi Londo Regjia : Timo Flloko As/regjisor: Ina Morinaj Kostumografe: ...

View Details
08 October 2016

KTHIMI NE SHTEPI

Expired

KTHIMI NE SHTEPI Autor: Harold Pinter Regjisor: Carlo Sciaccaluga As/regjisor: Adriana Tolka Skenografia: Carlo Sciaccaluga Kostumografe: Sofi Kara Interpretojnë: Myzafer Zifla, Alert ...

View Details
December 2016
03 December 2016

Një Gur Gabim

Expired

Një Gur Gabim   Kompania e Teatrit  “Praksi Efta” Teatri Kombëtar Eksperimental Kujtim Spahivogli Përkthimi në shqip: Luiza Xhuvani Regjia: Thodhoros ...

View Details
03 December 2016

GJETJA E FESTES SE HUMBUR

Expired

GJETJA E FESTES SE HUMBUR Teksti & regjia : Ledian Gjeçi Skenograf : Beqo Nanaj Kostumografe: Sofi Kara Muzika: Dëfrim ...

View Details
No event found!