Arkiva – Shfaqjet e TKEKS

Viti 2014 – 2015

October 2014
11 October 2014

E pabesueshmja dhe princesha

Titulli: “E pabesueshmja dhe princesha” Autor: Hans Christian Andersen Dramatizimi: Oriana Cama Regjisor: Oriana Cama Skenograf: Beqo Nanaj Kostumograf: Viki Hoxha Koreograf: ...

View Details
12 October 2014

Mbretëritë magjike

Titulli: “Mbretëritë magjike” Autor: Giambattista Basila Dramatizimi: Nelson Mulla Regjisor: Nelson Mulla Video animator: Renato Aliçkolli Skenograf: Renato Aliçkolli Kostumograf: Sofi Kara Aktorë: ...

View Details
18 October 2014

Shiko kush erdhi!

Titulli: “Shiko kush erdhi!” Autor: Ray Cooney Përktheu: Marelba Fushekati Regjisor: Endri Çela Kostumograf: Ines Karanxha As/Regjisor: Klajdi Zeqaj Aktorë: Florian Agalliu, ...

View Details
December 2014
16 December 2014

Grinç vjedh Krishtlindjet!

Titulli: “Grinç vjedh Krishtlindjet!” Autor: Dr.Seuss Dramatizimi: Endri Çela Regjisor: Endri Çela Skenograf: Beqo Nanaj Kostumograf: Sofi Kara Koreograf: Aledia Kondaj As/Regjisor: Madi ...

View Details
January 2015
12 January 2015

Zemërimi i detit

Titulli: “Zemërimi i detit” Autor: Milena Selimi Regjisor: Endri Çela Skenograf: Beqo Nanaj Kostumograf: Sofi Kara Koreograf: Aledia Kondaj Aktorë: Roland Saro, ...

View Details
February 2015
05 February 2015

Krishtlindje me Pufet

Titulli: “Krishtlindje me Pufët” Autor: Pierre Cylliford (Peyo) Dramatizimi: Anderson Gurra Regjisor: Anderson Gurra Skenograf: Beqo Nanaj Kostumograf: Sofi Kara Koreograf: Almeda ...

View Details
13 February 2015

Kontraversal

Titulli: “Kontraversal” (dance-theatre) Autor: Gjergj Prevazi Regjisor: Gjergj Prevazi Koreograf: Gjergj Prevazi Musika: Eva Reiter - Alle Verbindungen Gelten Nur ...

View Details
March 2015
07 March 2015

Një dhëndër për miushen

Titulli: “Një dhëndër për miushen” Autor: Andrew Lang Dramatizimi: Ina Morinaj Regjisor: Ina Morinaj Skenograf: Baftjar Kadriu Kostumograf: Realda Malo Koreograf: Aledia ...

View Details
April 2015
04 April 2015

Arturo Ui

Titulli: “Arturo Ui’’ Autor: Bertolt Brecht Përktheu: Robert Shvarc Regjisor: Kiço Londo Skenograf: Kristo Çala Kostumograf: Sofi Kara Koreograf: Aledia Kondaj As/Regjisor: Klodoaldo ...

View Details
09 April 2015

Makina e kohës

Titulli: “Makina e kohës” Autor: Nelson Mulla Regjisor: Nelson Mulla Video animator: Renato Aliçkolli Skenograf: Beqo Nanaj Kostumograf: Stela Laknori Aktorë: Ilirda ...

View Details
June 2015
10 June 2015

Pse e vodhem makinen

Titulli: “Pse e vodhëm makinën” Autori: Wolfgang Herrndorf Versioni skenik: Robert Koall Përktheu: Pandeli Pani Regjisor: Stefan Neugebauer Skenograf: Beqo Nanaj Kostumograf: ...

View Details
18 June 2015

Kenget e Jeronim De Rades

Titulli: “Këngët e Jeronim De Radës” Autori: Jeronim De Rada Regjisor: Endri Çela, Laura Nezha Interpretojnë: (aktorë) Roland Saro, ...

08:00 - 12:00
View Details
September 2015
27 September 2015

Poli dhe Tropiku

Titulli: “Poli dhe Tropiku” Autor: Alberto Moravia Dramatizimi: Dasara Xhangolli Regjisor: Dasara Xhangolli Skenograf: Beqo Nanaj Kostumograf: Sofi Kara Aktorë: Elidon Alika, ...

View Details
October 2015
10 October 2015

Hamlet

Titulli: “Hamlet” Autor: William Shakespeare Përktheu: Fan S. Noli Regjisor: Enke Fezollari Skenograf: Kristina Kostea Kostumograf: Kristina Kostea Ndriçimi: Eliza Aleksandropulu As/Regjisor: Klajdi ...

View Details
November 2015
14 November 2015

Gjashtë personazhe në kërkim të autorit

Titulli: “Gjashtë personazhe në kërkim të autorit” Autor: Luixhi Pirandelo Përktheu: Frosina Gjyrdeti Regjisor: Kiço Londo Skenograf: Beqo Nanaj Kostumograf: Sofi ...

View Details
No event found!