Laura Nezha

Performances:

CURRICULUM VITAE – Laura Nezha

Arsimimi

2005-2009 Gjimnazi I Pergjithshem “Partizani”

2009-2014 Universiteti I Arteve, Fakultetit I Artit Skenik, dega Regji

 

Gjuhe te huaja

Anglisht, Italisht, Frengjisht, Spanjisht

 

Eksperienca

Perendimi i Vertete – Sam Shepard

Ofelia – Hamleti

Estela – Me dyer te mbyllura

Dejanira – Mirandolina

Prezantuesi, O’kesey, Reg – Arthuro Ui

Poli – Opera per tre grosh

Doren – Veshi privat dhe syri public

Sharlota – Shperthimi I qenit

Irina – Tri motrat

Kloe – Me e vertet se e verteta

Vajza – Ne kerkim te daljes

Karol – Komedi ne erresire

Geraldina – Cfare pa kryesherbetorja

Stela – Tramvaji me emrin deshire

Domenika – Te dielat

Kler – Sherbetoret

Klotilde – Darka e lamtumires

Morin – Mbreteresha e bukur

Una – Zogu i zi

Antigona – Antigona

Julie – Zonjusha Julie

 

Eksperienca te tjera

Festivali Mesdhetar i Teatrit, Marseille, France – Dhjetor 2010

Aktore ne disa filma me metrazh te shkurter dhe reklama

Dubluese ne disa dokumentare, filma artistike dhe film ate animuar.

Contact: