Ermira Cerkozi

Performances:

CURRICULUM VITAE – Ermira Cerkozi

Arsimimi:

Viti 2005 – Vitin 2009
Akademia E Arteve, Specialoiteti Aktrim.

Eksperience Pune

Teater:
· 2007, “Opera per tre grosh”

· 2008 “Banoret e shkalles 5”

· 2009, “Romeo dhe Zhulieta”,

· 2010,”Shtepia e bernarda Albes”

· 2011, “Henri VI”

· 2013, “Shiko kush erdhi”

· 2015,”Gjashte personazhe kerkojne autor”

· 2015  “Hamlet”

· 2016-2017 “Zoti i Masakres”

· 2017-2018 “ Salome”

· 2018-2019 “Jul Cesari”

· 2019-2020  “ Kopshti me dallendyshe”

· 2020 “ Hedda Gabler”

 

Kinematografi

· Ne kerkim te kujt”,  Gjergj Xhuvani”

· “Dita e pare e punes”, Suela demiri

· “Bela” , Lorina Beci

Contact: