TKEKS

Teatri Kombëtar Eksperimental “Kujtim Spahivogli” njofton se sipas vendimi të Bordit Artistik të Teatri Kombëtar Eksperimental “Kujtim Spahivogli”, projektet artistike fituese pë periudhën Tetor – Dhjetor 2021 janë si mëposhtë:

  • Projekti “Flick” – regjisor Elma Dorezi
  • Projekti “Acarim i lehtë” – regjisor Valdrin Asani. Projekti është  bashkëprodhim me TKEKS.
  • Projekti “Unë, Mefiso (cabaret)”- regjisor Dino Mustafiq. Projekti është bashkëprodhim i qendrës “Multidiciplinary arts”dhe TKEKS.
  •  Projekti “Shkundem” – regjisor Gjergj Prevazi. Projekti është propozuar si bashkëprodhim i Albania Dance Meeting  dhe TKEKS.
  • Projekti “Makbeth” – regjisor Enton Kaca.
  • Projekti “Ylli i krishtlindjeve” – regjisor Ervis Saliasi. Projekt për TKEKS për fëmijë.
  • Projekti “Miku ynë alien” – regjisor Marsel Greva.  Projekt për TKEKS për fëmijë.
Leave A Reply: