Home Events Shkundëm

Shkundëm

!PREMIERË!
Të martën dhe të mërkurën ora 19:00.
Dans projekti SHKUNDEM e gjen inspirimin nga lëkundjet dhe pasojat e tërmetit të 26 Nentorit 2019 ne Shqipëri, te përjetimi individual dhe social i tij.
Shkundja, e pare si gjendje emocionale, por edhe si proces fizik, psikologjik, social, e moral, është në qendër të këtij kërkimi artistik. Katër kërcimtare eksplorojnë mundësi alternative mbi ekuilibrin, hapsirën boshe, konstruktimin dhe dekonstruktimin e vete strukturave koreografike.
Muzika e ri-kompozuar mbi motivet e L.V. Beethoben nxit impulse fizike, duke sugjeruar gjendje te ndryshme emocionale.

SHKUNDEM dance project finds the inspiration from the tremors and consequences of the earthquake of November 26/2019 in Albania, in his individual and hard social experiences.
Shaking, as the emotional state, but also as a physical, psychological, social and moral process, is the center of this artistic research.
The re-composed music on the themes of L.V. Beethoven stimulates physical impulses, suggesting different emotional states.

Date

19 - 20 10 2021
Expired!

Time

19:00
All Day
Leave A Reply: