Home Events Piter Pan

Piter Pan

Titulli: “Piter Pan”

Autor: J. M. Barrie

Dramatizimi: Marsel Rupi

Regjisor: Marsel Rupi

Skenograf: Beqo Nanaj

Kostumograf: Sofi Kara

Aktorë: Erlin Visha, Klesta Shero, Elidon Alika, Ledio Shehaj, Françeska Hysi, Aldjon Matarangasi

Secili prej nesh do të donte të shkonte në ishullin Askund për të takuar Piter Panin, Tringëllimën, Piratet dhe Indianët. Aventura të jashtëzakonshme ku ndeshemi me personazhe si Kapiteni Gremc me Zotin Smith, të cilët paraqesin fëmijët e llastuar që kërkojnë gjithnjë gjërat që fëmijët e tjerë i kanë. Kjo i ka bërë edhe 2 personazhet të jenë fëmijë në moshë, por të plakur në dukje, pasi ata nuk besojnë në ëndrra. Mesazhi kryesor është që nuk duhet të humbasim fëmijërinë brenda vetes, duhet të besojmë në endrrat, shpresën, dëshirën, imagjinatën tonë të cilat nuk duhet t`i humb asnjë fëmijë se për ndryshe nuk do të quhet më fëmijë.

Leave A Reply: