Home Events PIRATET

PIRATET

PIRATET

                               

Autor: Ledian Gjeci

Regjisor : Ledian Gjeci

Kostumograf : Sofi Kara

Skenograf : Beqo Nanaj

Kukullat : Ledian Gjeci

Interpretojne: Xhuljano Brisku, Donald Shehu, Alba Shtembari, Franceska Hysi, Dajana Nenaj

 

Ne subjek prezantohet historia e nje mbreti te moshuar i cili nuk ka pasardhes dhe vendos qe pjesen me te çmuar te pasurise se tij t’ua shperndaj te varferve. Ky lajm i mire per te varfrit bie edhe ne vesh te pirateve grabites te cilet me ndihmen e dikujt arrijne ta vjedhin thesarin dhe kjo shkakton gjithe vorbullen e ngjarjeve e i afron piratet drejt nje fitoreje absolute per te grabitur gjithcka tjeter, por mbretit i mbetet edhe nje shprese e fundit per te shpetuar planin e tij dhe mbreterine, nje shprese te cilen ju ftojme ta ndiqni.

Leave A Reply: