Home Events Një Gur Gabim

Një Gur Gabim

Një Gur Gabim

 

Kompania e Teatrit  “Praksi Efta”

Teatri Kombëtar Eksperimental Kujtim Spahivogli

Përkthimi në shqip: Luiza Xhuvani

Regjia: Thodhoros Grampsas

Skenografia & Kostumografia: Kostandinos Zamanis

Muzika : Thodhori Ikonomu

Lëvizja skenike: Mariza Tsiga

As/regjisor: Stefania Kriezi

Interpretojnë:

Luiza Xhuvani

Xheni Stavropulu

Eleni Ludjana – Thanasi

Peni Papajeorjiu

 

Vepra “Një Gur Gabim” shpërfaq mardhënien nënë e bijë, që me kalimin e kohës, madje që në kohët e lashta, në vende e popuj të ndryshëm, vazhdon të jetë e vështirë në të njëjtën mënyrë , shpesh e egër, por edhe njësoj shpenguese. Për këtë dhe është teatralisht interesante.

Leave A Reply: