Home Events MATILDA

MATILDA

MATILDA                           

Regjia : Ina Morina

Kostumet: Sofi Kara

Skenograf: Beqo Nanaj

Muzika: Kristi Popa

Koreogaf: Almenda Hoxha

Interpretojne: Ledja Çeli, Ilia Kaçi, Ina Morinaj, Franc Bregu, Kleard Germenji, Silvio Goskova, Elona Mamo.

Te gjithe vijme ne jete per nje arsye. E rendesishme eshte qe secili nga ne eshte i vecante dhe i rendsishem, si Matilda per shembull. Kjo eshte historia e nje  vajze me aftesi te jashtzakonshme dhe bote te madhe cila arrin te ndryshoje jeten e saj dhe te gjeje ate çfare i mungon. Ajo ka nje familje qe nuk e kupton, shume ndryshe nga vetja dhe nje drejtoreshe shkolle qe mendon se edukimi behet vetem me dhune. Pervec te gjithave Matilda arrin te gjeje mirkuptimin, respektin dhe dashurine te mesuesja e saj. Te dyja gjejne te njera tjetra ate cfare gjithmone kane enderruar: nje familje ku ka dashuri! Duhet nje gjeni i vogel qe te beje ndryshime te medha!

Leave A Reply: