Home Events Made in Albania

Made in Albania

Titulli: “Made in Albania”

Autor: Stefan Çapaliku

Regjisor: Altin Basha

Skenograf: Iliriana Loxha Basha

Kostumograf: Iliriana Loxha Basha

Koreograf: Gjergj Prevazi

Muzika: Endri Sina

As/Regjisor: Rezart Barjoti

Aktorë: Luftar Paja, Zyliha Miloti, Shegushe Bebeti, Albana Kocaj, Eglantina Ceno, Loredana Gjeçi, Era Çaushi, Arjeta Dhima, Sara Smaja, Linda Jarani, Algiona Aga, Aleksander Seitaj, Florian Agalliu

“Made in Albania” i bën jehonë Shqipërisë së sotme, asaj të vërtetës, thelbësores, të “padukshmes”, “underground”-it shqiptar. Ngjarjet zhvillohen në një rrobaqepësi, biznes fasonësh, në të cilën punojnë gra të të gjitha moshave dhe që prodhojnë rroba me etiketat “Made in Albania”.

Date

13 04 2016
Expired!
Leave A Reply: