Home Events LIBRARIA E MAGJEPSUR

LIBRARIA E MAGJEPSUR

LIBRARIA E MAGJEPSUR

Përshtati dhe Editoi: Marsel Greva dhe Kleard Germenji

Regjia : Marsel Greva

Skenograf: Beqo Nanaj

Kostumografe: Sofi Kara

Koreografe: Aledia Kondaj

Aktore: Lejda Çeli, Kleard Germenji, Kristiana Goro, Mateo Dervishaj, Ervis Saliasi, Arjon Osmani

Deisy një vajzë 10 vjeçare e cila është kthyer në shitësen e libraris që kur gjyshi i saj u sëmur dhe dergjet në shtrat. Ajo i adhuron librat. Por në këtë librari ndodh diçka e çuditshme. Personazhet e përrallave klasike, me të dashurit e Deisyt vijnë në botën reale. Në këtë library ndodhet edhe një libër, brënda brënda të cilit ndodhet i fshehur një gjerdan me vlerë shumë të madhe. Për praninë e këtij gjerdani është vënë në diheni Pirati i Zi dhe Ndihmësi i tij, të cilët kanë dalë nga libri dhe janë vënë në kërkim të gjerdanin. Po kështu në jetën reale, vijnë, Pipi Çorapegjata, Tarzani dhe Sherlock Holms. Të gjithë bëhen bashkë për të ndihmuar Deisyn, por duhet të kenë shumë kujdes sepse ata nuk duhet të shihen nga syte e njerezve. Si do ta paralajmërojnë dhe ndihmone ata Deysin për rrezikun që i kanoset? A do ia dalin t’i kapin në kohë Piratin e Zi dhe Ndihmësin e tij?

Leave A Reply: