Home Events KETRUSHET NE ISHULL

KETRUSHET NE ISHULL

KETRUSHET NE ISHULL

Teksti & regjia: Dajana Nenaj

Kostumografe: Sofi Kara

Skenograf : Beqo Nanaj

Koreografia: Almeda Hoxha

Aktorë: Ana Guçe, Françeska Hysi, Ina Morinaj, Xhuliano Brisku, Donald Shehu, Elidon Alikaj

 

Ketrushët e famshëm ndodhen në anije sepse po pergatiten për të shkuar në një festival muzikor. Atje ata do të këndojnë , kërcejnë edhe do te vlerësohen me çmime. Dejvi i cili është kompozitori dhe njëkohesisht kujdestari i tyre, po i shoqëronte. Ai u kishte lënë për detyrë ketrave që mos të dilnin nga dhoma e anijes sepse ata nuk ishin sjellë mirë edhe nuk e kishin dëgjuar Dejvin! Ketrat persëri nuk i binden dhe dalin nga dhoma e anijes . Në këtë moment ndodh një incident me anijen edhe ajo përmbytet. Ketrat dhe Dejv nuk arrijnë te takohen dot. Ketrushët përfundojnë në ishull duke notuar. Aty ata e ndjejnë shumë mungesën e Dejvit dhe pendohen që nuk e kishin dëgjuar. A do të takohen ketrat me Dejvin përsëri??

Leave A Reply: