Home Events Kenget e Jeronim De Rades

Kenget e Jeronim De Rades

Titulli: “Këngët e Jeronim De Radës”

Autori: Jeronim De Rada

Regjisor: Endri Çela, Laura Nezha

Interpretojnë: (aktorë) Roland Saro, Adriana Tolka, Klodjana Keco, (këngëtarë) Ardita Meni, Laura Nezha, Classic Boys, (instrumentistë) Valmir Xoxa, 3 Violina, Kitare dhe Banda frymore.

Artiste te Cirkut Kombetar

Leave A Reply: