GISHTI

GISHTI

Autor: Doruntina Basha

Regjia: Bojana Lazic

Dramaturge: Olga Dimitrijevic

Kostumograf: Sofi Kara

Koreograf: Damjan Kecojevic

As.regjisor: Benada Mulla, Kleard Gërmenji

Interpretojne: Rozi Kostani, Ina Morinaj

                  

Zoe dhe Shkurta jetojnë një jetë që është e mbushur me emocione të forta: dashuri, urrejtje, lotë, të qeshura dhe mbi të cilën është mbizotëruar përjetësisht fryma e atyre që nuk janë më. Gishti kështu bëhet tregimi për një vetmi të madhe, por edhe për shpresën, për ditët që rrjedhin ngadalë, fuqinë e fantazisë dhe bindjes, dhe ndrydhjes së pashmangshme të jetës së përditshme në çdo shoqëri post-traumatike.

Leave A Reply: