Home Events Ferdinand

Ferdinand

Ferdinand

 

Autori : Munro Leaf

Regjia dhe përkthimi : Ina Morinaj

Kostumografia : Sofi Kara

Skenografia : Beqo Nanaj

Interpretojnë : Klejdi Metaj, Elona Mamo, Juxhin Plovishti, Ergys Çekrezi, Urim Aliaj, Lejda Çeli.

Ju ftojmë në një histori të mrekullueshme. Një histori aspak sit ë tjerat , një histori që flet për guximin, dashurinë dhe mbi të gjitha për miqësinë. Kjo është historia e Ferdinandit, një Dem i vogël me zemër të madhe, një dem që nuk i pëlqen të ndeshet por i pëlqejnë lulet.

Kur Ferdinandin e ngatërrojnë me për një bishë të frikshme, e kthejnë në fermën e demave.

A do mundet ai të kthehet në shtëpi dhe të ndryshojë gjërat një herë e përgjithmonë?

Një histori plot aventura, aksion dhe ritëm. Personazhe fantastike, në rrethana të jashtëzakonshme.

Leave A Reply: