Home Events E pabesueshmja dhe princesha

E pabesueshmja dhe princesha

Titulli: “E pabesueshmja dhe princesha”

Autor: Hans Christian Andersen

Dramatizimi: Oriana Cama

Regjisor: Oriana Cama

Skenograf: Beqo Nanaj

Kostumograf: Viki Hoxha

Koreograf: Aledia Kondaj

Aktorë: Adriana Tolka, Aldjon Matarangasi, Anderson Gurra, Edvin Mustafa, Elidon Alika, Klodjana Keco, Laura Nezha, Marsel Greva, Mateo Aliu, Sara Jaupaj.

Sinopsi: Ai që do të bëjë gjënë më të pabesueshme në botë, do të fitojë vajzën e mbretit për grua dhe gjysmën e mbretërisë. Kjo është gara në të cilën vendosen personazhet e pjesës. Performanca nga më të çuditshmet, totalisht jashtë normales, por në fund të gjithë bien dakort se gjëja më e pabesueshme ishte një ore e madhe salloni. Sa here që ajo shënon një ore fikse të caktuar, prej saj dalin figura të ndryshëm që tregojnë orën. Plot 12 performanca magjike në të cilat këndohet, kërcehet dhe përçohen mesazhe. Një ndërthurje e fjalës, tingullit dhe lëvizjes të cilat e fitojnë vëmendjen e publikut edhe falë fantazisë dhe lojës së aktorëve.

Leave A Reply: