Home Events DARKA LAMTUMIRES

DARKA LAMTUMIRES

DARKA LAMTUMIRES                 PREMIERE 07/03/2018 TIRANE

Para se te shkojne ne darken e radhes ku ne te vertete nuk duan te shkojne, Pierre dhe Clotilde marrin nje vendim: te spastrojne pak shoqerite e konsumuara. Ata do te organizojne darka lamtumire, nje perzierje homazhi dhe lehtesimi, per miqte qe do dalin nga jeta e tyre. Viktima e pare: Antoine Royer. Por me Pierre qe tregohet burracak dhe i mefshte, Klotildes se paparashikueshme dhe mikut te cuditshem, asgje nuk shkon sipas parashikimeve…

AUTOR: MATTHIEU DELAPORTE

ALEXANDRE DE LA PATELLIERE

PERKTHEU: BLERTA HYSKA

REGJISOR: KICO LONDO

SKENOGRAF: ENED KUKA

KOSTUMOGRAF: DANJELA XHATANI

AS.REGJISOR: MARSEL GREVA

 

 

 

GAZMEND PAJA

LAURA NEZHA

VISJAN UKCENAJ

Leave A Reply: