Home Events Darka e Lamtumires

Darka e Lamtumires

Darka e Lamtumires

Autor:  Matthieu DELAPORTE dhe Alexandre de la PATELLIERE

Regji: Kico Londo

Aktoret: Gazmend Paja, Laura Nezha, Visjan Ukcenaj.

Para se te shkojne ne darken e radhes ku ne te vertete nuk duan te shkojne, Pierre dhe Clotilde marrin nje vendim: te spastrojne pak shoqerite e konsumuara. Ata do te organizojne darka lamtumire, nje perzierje homazhi dhe lehtesimi, per miqte qe do dalin nga jeta e tyre. Viktima e pare: Antoine Royer. Por me Pierre qe tregohet burracak dhe i mefshte, Klotildes se paparashikueshme dhe mikut te cuditshem, asgje nuk shkon sipas parashikimeve…

Date

04 04 2019
Expired!

Time

All Day
Leave A Reply: