Home Events Aventura e Olafit

Aventura e Olafit

Aventura e Olafit

Teksti &  regjia: Franceska Hysi

Kostumet: Sofi Kara

Skenografia: Beqo Nanaj

Me aktorët: Amri Hasanlliu, Erlin Visha, Dajana Nenaj, Donald Shehu, Algiona Aga, Xhuliano Brisku.

 

Olafi ka jetuar për më shumë se 100 vjet i vetëm në një mal,mbuluar me dëborë. Rastësisht, ai njihet me djaloshin Kristof dhe mikun e tij më të mirë, drerin Sven. Të tre do të nisen për në qytet, që t’i bashkohen trupës së cirkut, ku luan edhe Sveni. Rrugës ata konfliktohen mes tyre dhe Olafi kthehet të ikë prapë në mal. Por lepurushat ― “keshilltarë të miqësisë” u tregojnë atyre rëndësinë e miqësisë së vërtetë. Kështu, Kristofi dhe Olafi, nisen t’i kërkojnë njëri-tjetrit ndjesë për gabimet e tyre dhe premtojnë të mos ndahen më kurrë. Në fund, të gjithë bashkë festojnë Pashkët dhe Olafi zbulon dhuratën e madhe të Këshilltarëve të Miqësisë.

Leave A Reply: