Home Events 1 dhe 1 bëjnë 3

1 dhe 1 bëjnë 3

Titulli: “1 dhe 1 bëjnë 3”

Autor : Ray Cooney

Perktheu: Besi Londo

Regjia : Timo Flloko

As/regjisor: Ina Morinaj

Kostumografe: Sofi Kara

Skenograf: Beqo Nanaj

Me aktorët: Kristian Koroveshi, Krist lleshi, Alesia Xhemalaj, Ersiljano Xhelollari, Ermir Jonka, Igli Zarka, Vlera Pylla.

Xhon Smith mund të duket si një shofer i zakonshëm taksie, por ai ka mbajtur për shumë kohë një sekret të madh. Ai ka një grua të dashur me emrin Meri në një banesë në Wimbledon, dhe një TJETËR grua të dashur me emrin Barbara që jeton në një banesë tjetër vetëm katër minuta larg. Kur ai heroikisht përpiqet të shpëtojë një grua të vjetër nga dy grabitës rruge, goditet nga kuleta e plakës dhe merr vëmendjen jo vetëm të spitalit, por edhe të policisë. Kur dy detektivë të ndryshëm fillojnë e i parashtrojnë shumë pyetje, Xhoni duhet të nxitojë sa këtej e andej mes dy grave të tij, duke përpjekur të zgjidhë rrëmujën martesore që ai vetë ka bërë. Që gjërat të përkeqësohen edhe më shumë, miku i tij i papunë, teveqeli Stanli Gardner, përpiqet ta ndihmojë në këtë mashtrim, por ai thjesht i çon situatat edhe në më komike, kur detektivi i policisë beson se Xhoni dhe Stanli janë gay.

Leave A Reply: