Teatri Kombëtar Eksperimental “Kujtim Spahivogli” njofton të gjithë të interesuarit se ka hapur procedurën e aplikimit për projekte artistike të reja për vitin 2021. Prioritet kanë projektet inovative bashkëkohore për shfaqje alternative të dramaturgjisë bashkëkohore shqiptare dhe të huaj. Të gjithë krijuesit, regjisorë,skenaristë, skenografë, muzikantë janë të mirëpritur që të sjellin projektet e tyre për: Projekte artistike për shfaqje

Regjisori Dino Mustafiq fton në audicion për shfaqjen “Une Mefisto-Kabare” në datat ➡️ 16 Tetor ora ➡️09:00-17:00 ➡️ 17 Tetor ora ➡️09:00 -12:00, në sallën e Teatrit Kombëtar Eksperimental "Kujtim Spahivgoli” aktorë sipas karakteristikave mëposhtë: Meshkuj - femra Mosha 20 – 60 vjeç Materialet: - 1 monolog (zgjedhje e lirë) - 1 monolog si prezantues show (shembull filmi “Cabaret” Bob Fosse) - 1 këngë nga ky film -