TKEKS

NJOFTIM

AUDICION PËR AKTORË
Regjisori Enton Kaca fton në audicion për shfaqjen “Makbeth” prodhim i Teatrit Kombëtar Eksperimental “Kujtim Spahivogli” në datat 4 dhe 5 Nëntor ora 09:00-13:00, në sallën e TeatritKombëtar Eksperimental “Kujtim Spahivgoli” aktorë sipas karakteristikave mëposhtë:
Meshkuj – Femra Mosha 25 — 35 vjeç Materialet: – 1 monolog (zgjedhje e lirë)

Për tu regjistruar në audicion dërgoni email në info@tkeks.gov.al

Leave A Reply: