Slide Teatri Kombëtar Ekseprimentalt "Kujtim Spahivogli"

Planimetira e sallës së teatrit

Laptop Frame

Salla 150 ka një siperfaqe prej 265 m2 (skena + salla)
Jane 225 ulëse.
Skena është e tipit prochenium me parametrat 11m thellësi X 10m gjerësi X 6.5 m latrësi.
Goja e skenës është 8.5m e gjerë dhe 4.4 m e lartë.
Pulti i audios është i tipit Beringer X32.
Pulti i ndriçimit është i tipit SX34.
Janë gjithsej 37 prozhektorë Profile
10 copë – PC 1000W
10 copë – PAR 64 1000W
6 copë – Led 60