"Domino në Burgator" Në datat 10-11-12 Shtator Ora 20:00 ArTurbina

HEDDA GABLER

 premiere on 20th april, 2021

Eventet e ardhshme

2021 September

 • No event
 • No event
 • No event
 • No event
 • No event
 • No event
 • No event
 • No event
 • No event
 • No event
 • No event
 • No event
 • No event
 • No event
 • No event
 • No event
 • No event
 • No event
 • No event
 • No event
 • No event
 • No event
 • No event
 • No event
 • No event
 • No event
 • No event

Abonohuni në buletinin tonë

Mos humbisni informacionet në lidhje me programet dhe lajmërimet tona.
Nëse ju abonoheni në buletinin tonë, do të merni informacione të rëndësishme si dhe shfaqjet në vijim.

Na Ndiqni Në Rrjetet Sociale